Ez már túl késő? Hogyan szoktassam le róla?
Figyelt kérdés
A kisfiam 2 éves lesz Szeptemberben , és még most is sokat cicizik . Hogyan szoktassam le róla ? Nincs szívem csak úgy elvenni tőle , hogy kisfiam most nincs cici többet ! Vannak itt mások is akik még mindig ciciztetnek ?2013. júl. 26. 13:10
11/13 anonim válasza:
Nem erzem tulzasnak ,hogy a 3 eves fiam szopizik.O a 4. gyerekem eddig mindegyik magatol hagyta abba a szopizast kb 3 eves korara.Egyedul o aki tovabb huzza a dolgot.
12/13 anonim válasza:
Kedves utolsó,gondolom azért szopik még 2-3 évesen is a gyerek,mert cicifüggő! Nem csak a te gyereked volt az,hanem akik ide irnak,azoknak cicifüggők a gyerekei. Viszont értelmesek is a gyerekek ennyi idősen és ha kitartóak az anyukák,a legtöbb gyereket más módszerrel is le lehet szoktatni,mint pl a mustár... Én sose gondoltam, hogy valaha is el fogja hagyni a szopit a kisfiam,ő is cicifüggő volt, de mégis sikerült, és nem kentem be semmivel a mellemet,szép szóval,magyarázással elhagyta. Persze idő kellett hozzá.
13/13 anonim válasza:
minden gyerek más!én is azzal kezdtem hogy,beszélgettem vele sokat hogy ő már milyen nagy,nem kell már neki a cici,most már csak összebújunk,és sorolhatnám még hogy miket mondtam,de amikor hetek/hónapok telnek el eredmény nélkül akkor már belefáradtam,és
én nem mustárral kentem be,hanem citrommal-de előtte fel volt készítve a rossz ízre. épp hogy csak hozzáért a szája már mondta is hogy nem jó. és ennyi! ebbe semmi barbár módszer nincs. amíg nem szembesült azzal,hogy tényleg nem jó,addig magyarázhattam neki bármit is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!