Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Félek előre, hogy valakit...

Félek előre, hogy valakit megint elveszítsek, hogy szoktassam le róla mielőtt késő?

Figyelt kérdés
az édesapám hasnyálmirigy gyulladásba meghalt,mert évek óta ivott mindig mindent de nem vert össze senkit nem volt agresszív csak bánatból mióta meghalt az apja..azóta egyszerűen nem bírom ha a barátom iszik,mert ő azt mondja hiányzok neki azért iszik és részeg nekem nem tetszik nem érti meg nem véglegesen akarom leszoktatni de nem bírom mert mindig apám jut eszembe ő meg nem érti meg,azt se hogy ez fáj nekem nem tudom elmagyarázni pontosan miért de nem hiányzik az hogy tönkre tegye magát ő is mer abba én is belepusztulnék ..
2010. júl. 29. 21:00
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!