Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért kakil ritkábban? Többi...

Miért kakil ritkábban? Többi lent.

Figyelt kérdés
Elkezdtem a kóstoltatást, almalevet kap meg tejpépet pár kanállal. 3naponta van széklete, az is nagyon nehezen jön ki és sűrűbb is. Tegnap este kakilt aztán ma reggel is egyet, de előtte 4napja. Erőlködik szegény. Eddig minden nap egyszer kakilt legalább. Köszönöm!
2013. júl. 19. 22:18
 1/5 anonim ***** válasza:
51%
Mert a szopis babak felhasznalnak a tejbol mindent es ezert kakilnak kevesebbet.Az en kislanyom is szopis es cask 2-3 naponta kakil. Az almale az nagyon jo! Adjal neki tobbet olyan napokon mikor nem kakilt, az meghozza neki. Ne aggodj majd 1 eves korara rendezodni fog az emesztese.
2013. júl. 19. 22:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem az alma fogja a székletet, próbáld meg a barackot.
2013. júl. 20. 07:56
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm és a tejpép nem foghatja? És milyen más lehetőség van hogy kicsit "meghajtsam"?
2013. júl. 20. 11:28
 4/5 anonim ***** válasza:

Érdekes..az én kisfiam eddig csak anyatejes volt,és naponta volt 3-4 kakis pelusa..amióta tápszerrel egészítem ki a tejemet(sajnos egyre kevesebb tejem van) azóta nem tud kakilni,csak kb 2-3 naponta.

Én még nem egészíthetem ki neki semmivel sem,mert még csak 11 hetes.

2013. júl. 20. 17:50
 5/5 anonim ***** válasza:

Próbáld ki szerintem a Laevolac szirupot vagy kúpot.

Az én babámnak használt,kakilt tőle elég szépet :)) A ruháját és az ágyneműjét is moshattuk ki :D

2013. júl. 20. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!