Egy hónapos a kislányom és már nem kakil olyan gyakran mint az elején viszont ha kakil akkor akkorát hogy kifolyik a pelusból! Nálatok is van ilyen? Normális hogy ritkábban kakil?
Bizony :)
Anyatejes babáknál a kb 6 hetes kortól a napi 6, és a 6 naponta 1 kaki is normális.
Az én gyerekeim egy idő után 2-3 naponta tették teli a pelust, de akkor többször és alaposan. Ekkor szoktam mondani, a gyerek most kakanapot tart :)
Volt, hogy nem a háta közepéig, hanem nyakig sz..os lett. Ha szerencsém volt, akkor apa otthon volt és megcsinálta a fürdővizet, ha egyedül voltam vele, akkor valahogy bajosan lezuhanyoztam őket...
Mindkét gyerekemnél ez volt, amíg csak anyatejesek voltak (6hós), addig állandóan hátközépig kakásak lettek, pedig többféle pelust is kipróbáltunk.
Napi egy kaka volt, de az akkora, mint egy ház. Állandóan a ruhák hátából és lábrészéből sikáltam a foltokat :S
Tipp: valamilyen folttisztító, beáztatás, fehéreket tedd ki a napsütésbe, színeseket is, de azokat kifordítva - fél óra napozás és eltűnik a folt :)
Kislányom 10 hetes, már teljesen tápis. Amíg anyatejes volt, addig napi több kaki is volt, azóta 1-2 naponta jó nagy adag, ami már nem fér el a pelusban...
Én a ruhákra Domestost öntök kicsit higítva, nem veszi ki a színt, a foltot viszont 3 mp alatt! Utána csak átmosom kézzel vagy géppel (ha van más mosnivalója is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!