Kislányom napközben egyre ritkábban kér enni, mit tegyek?
3 és fél hónapos kislányomnak valószínűleg jön a foga, és napközben alig bírom megetetni.Valahogy felborult az evések ideje, nincs olyan , hogy 2-3 vagy 4 óránkénti evés. Próbálkozom, hogy adom neki, de egyszerűen ordít, és elfordítja a fejét, ha közelitek a cicivel.Ha nagyon éhes, akkor sikerül adnom neki, akkor kb. olyan 4 és fél óra telik el. Éjjel szerencsére nincs gond, akkor ébred 3 óránként, és eszik szépen.
2620-al jöttünk haza a kórházból, és a tegnapi mérésen 5700 volt a súlya.
Átmeneti szerintetek, vagy addig így lesz, amíg ki nem bújik a foga? Mit tegyek?
szia.
Mi szintén így voltunk.Én is megijedtem,mert kevesebbet kért enni.Én pedig adtam neki,mert a cicimen éreztem,hogy ennie kellene.De ő elfordította a fejét és volt h sírt-nem is akárhogy.Éjjel semmi gond nem volt a szopival.Aztán kibújt a foga...vagyis a csipke :) .
Eltelt 4 nap és kezd minden normalizálódni.
Ha éhes úgyis kér enni-és fog is enni. Kitartás nektek is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!