Normális, ha 13 hónaposom 3 naponta, vagy annál is ritkábban kakil?
szia
próbálj neki rostosat adni.
én pl. a lányom is nehezen kakilt anno és éppen ezért csak nagyon kevésszer kapott banánt és almát.
Leginkább barackot adok neki, az higítja a székletét.
Nem tudom milyen limonádét iszik de inkább átmenetileg próbálkozz a baba baracklevekkel. Legjobb a sima víz vagy olykor olykor a kamillatea.
a doki nem ajánlott valami székletlazítót? pl. laevaloc, diffulac...stb.
Ne adj neki limonádét. Ha én sok citromosat iszok, az rendesen megfog, kerüld a sok csokit/kakaót, banánt.
Széklet lazíts (rostos ü., sima víz, tej, gyümölcs), és csak óvatosan a kúppal, mert hozzászokik, aztán már azért nem tud.
Szia!
Unokatestvérem kislányánál is hasonló volt a helyzet 2-3naponta volt széklete (17 hónapos) sírva kakált mindig szó szerint koppant a bilibe. Vért vettek tőle és kiderült nála a vashiány okozza kapott vasat cseppekben rá 1hétre megoldódott a probléma azóta minden nap van széklete és teljesen normális állagú. Soha nem gondoltuk volna, hogy ez a probléma forrása én pl mindig úgy tudtam a vas "fogja" a székletet de hát ezek szerint a hiánya is ilyen tünetekkel jár. Nem mondom hogy a te kicsidnél is ez lehet a probléma de lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!