Miért nem kakil több napig?
5 hónapos a babám szopik, de délben szoktam neki adni hamit is (most sütőtököt kapott-bébiétel- tegnap almát) 4 napig nem kakilt amikor meghőmérőztük és nagy nehezen tele rakta a pelust . utána másnap is kakilt de a rákövetkező napon (ami tegnap volt) már megint nem kakilt, és még ma sem volt semmi :( mi a fenét csináljak amikor kamilla te sem segít, a hőmérő is úgy néz ki csak 1-2 napra oldja meg a "gondomat".
nem sír, nem kemény a hasa semmi baja egyszerűen csak nem jön neki.
viszont az első foga kezd kibújni, lehet ő fordítottan működik, ha jön a foga nem kakil? :-S köszönöm a válaszokat, vagy tapasztalatokat. 5 h.a.
Az alma hasfogó, lehet a Te Kicsidét a sütőtök is fogja.
Muszáj hozzátáplálni már?
Probiotikumot adhatsz Neki (pro+kidet pl.)
Nálunk a kezdetektől így volt,hogy nem igazán tudott kakilni.Már 1 éves és mostanában kezd megoldódni a probléma,bevallom nem tudom mitől.
Sütőtök,krumpli,répa fogja a hasat.Az alma sokak szerint fog,mások szerint ha kell fog,ha kell hajt.Próbálj inkább őszibarackot adni neki az tuti nem fog.Ha az sem segít akkor nem tudom.Végső esetben glicerines kúp.
Gratulálok a fogacskához :)
Maradj még a kóstoltatásnál :) az ilyen rokonokat fel kéne robbantani... :D
Boldog új évet :)
1.
Ez már hozzátáplálás...
Én sem erőltetném az evést, főleg, ha fogja a kakit.
Bakker :(
Én azt kaptam meg anyósomtól, mikor az alig öt hónapos Fiam ráköpte a reszelt almáját, hogy "jaj istenem, ez a gyerek már sose fog kapni semmit". Aztán lesokkoltam, hogy háztartási kekszet se fog enni :D
Érdekes, most 10,5 hónapos és 11 kg, szóval csak nem halt éhen :D A kenyérhéj viszont most sem kompatibilis vele, olyan kis mohó, hogy betömi az egészet, cseszik rágcsálni :D
Jó szórakozást estére, és búék! :)
1-5 asszem :)
:)köszi!az volt:)
sógornőm meg mindig ki akar hagyatni egy egy cicizést én meg néha majd szét durranok. Nem értik meg h a gyerek a lehető legjobban fejlődik és még korántsem kell elkezdeni a hozzátáplálást
Jaj.
Figyi azért van két füled, hogy az egyiken bemenjen a sok blabla, a másikon meg ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!