Ha túl termelődik a tej a ciciben az baj? Begyulladhat?
Figyelt kérdés
17.én szültem a kislànyo, és 2napig nem volt tejem, most pedig hirtelen annyi tej termelődött a ciciimben hogy már fáj, nagyon kemèny olyan mint a focilabda, behoztam a korházba mellszívót de nem nagyon tuom lefejni a tejet mert nagyon fáj, ès mert èpp hogy fejem jön a cicimből vagy párcsepp pedig biztos h tele van tejjel mert kemény , nektek milyen volt? A tej eláll a ciciben több ideig? Vagyha nem fejem le be is gyulladhat???? Mit csináljak hogy ne fájjon éshogy ne leggyen ennyire kő kemény??? Válaszokat várok! Előre is köszönöm ?2013. júl. 19. 07:46
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) hátt nem lessz könnyű mert baromira fàj
de megpróbálom! ;(
2013. júl. 19. 11:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!