Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mennyi idő alatt termelődik...

Mennyi idő alatt termelődik annyi tej, hogy elég legyen a babának?

Figyelt kérdés
Már 2 hónapja nem fejtem ,de most kellene,mert itthon kell hagynom a picim a párommal. Viszont este is próbáltam fejni, 30 perc alatt 10 ml jött le. Nagyon sokszor cicizik,lehet ,hogy nem elég a tejem? Most mi tévő legyek?Hogy menjek el itthonról?
2013. jan. 21. 14:01
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A babádnak pont elég, csak úgy tűnik, pluszba nem tudsz fejni.

Mennyi időnként szopizik a babád?

Nekem az szokott bejönni, ha nem közvetlenül szoptatás után, hanem valamivel később fejek, úgy beindul ismét a tejadó reflex.

Ezen felül reggel könnyebb fejni, vagy hajnalban, mint este.

Amúgy csak egy tanács: kipróbáltátok már, hogy elfogadja-e a lefejt anyatejet?

Mert ezt nem akkor kéne először, amikor élesbe már elmentél. Nem minden baba fogadja el ugyanis.

2013. jan. 21. 14:04
 2/4 A kérdező kommentje:
2 óránként eszik.Igen 1 hónapos koráig annyi tejem volt,hogy muszáj volt fejnem és azt mindig megitta,még a fagyasztottat is.
2013. jan. 21. 14:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Akkor 3/4 órával a szopi után próbálj fejni, és ha sikerült, még mindig lesz egy óra "pihenő" a cicidnek, úgy a babád is fog tudni szopizni a következő alkalommal.

És igyál sokat.

És ne a fejőgépet lesd, hogy van-e már benne, hanem pumpálj mechanikusan, és közben nézd a TV-t, vagy ilyesmi, akkor könnyebben beindul. :o)

2013. jan. 21. 14:56
 4/4 anonim ***** válasza:
neki biztos hogy elég a tej :) ilyenkor azt tudod csinálni hogy ha egy mellből szoptatsz, akkor etetés után egy-másfél órával ugyanabból a mellből fejsz, amiből előzőleg etettél. Így a következő etetésre bőven van ideje újratermelődni. Szerintem is jobb reggel, délelőtt fejni, ilyenkor nekem is mindig több jött le.
2013. jan. 21. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!