Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mikor fog kevesebbszer enni?...

Mikor fog kevesebbszer enni? Most 2,5 hetes és napi 8-9 szer tuti eszik.

Figyelt kérdés

Ma már éjféltöl számolva 5-ször evett. (0,3,4:30,5:30,8:30)

Már úgy fáj a mellem hogy félek a következö szopitól. :(

Pedig azt hallottam kb 2 hétig fáj aztán jobb lesz.

2013. júl. 16. 10:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Te sem éhezel, ha egy gerezd barackkal kevesebbet eszel, mint amennyit megkívánsz.Ez erős túlzás. És a szopi a legjobb tejszaporító.

Persze ha rohangálnod kell egy nagyobb kicsi után, úgy nehezebb, ezt elismerem.

De a babák nagyon eltérőek, a sajátok is. Hármat szoptattam, tudom. Egyikük cicifüggő volt teljesen, állandóan mellen lett volna, ha éhes volt, ha nem. A másik viszonylag ritkán kérte a cicit, a harmadik pedig teljesen össze-vissza, kiszámíthatatlanul.

Én csak biztatni tudlak!

Több olyan anyukát ismerek, akiknek az első babával nem jött össze a szopi, a másodikkal meg igen.

Ha gondolod, hívj fel egy tanácsadót, és kérj segítséget. (www.ibclc.hu)

2013. júl. 16. 13:49
 12/12 anonim ***** válasza:
Az én fiam holnap lesz 3 hetes, kb. ugyanígy eszik. Van, hogy egész délután cicin lógna. A szoptatás eleje nekem is fáj, úgy tudom, ez normális. Én is remélem, hogy ez kevesebb lesz egyszer. Elég sok biztató példát hallottam.
2013. júl. 17. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!