Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Minden baba egy idő után...

Minden baba egy idő után kevesebbszer szopik?

Figyelt kérdés
Most 12-15x etetek egy nap (7 hetes). Torvenyszeru hogy ez csokkenni fog? Varhatoan mikor ter at 2orankenti etetesrol ritkabbra?
2013. jan. 25. 17:58
 1/6 A kérdező kommentje:
Persze tudom h babafuggo, de azert van vmi statisztika? 3 honaposan pld mar biztosan nem eszik ennyit vagy ilyesmi.
2013. jan. 25. 18:01
 2/6 frászkarikaborsó ***** válasza:
Persze hogy csökkenni fog :) Nekünk nem volt ilyen drasztikusan sok, de amit megfigyeltem hogy a két hónapos fordulónál volt egy látványos csökkenés, akkor már hirtelen csak egyszer kellett hozzá éjszaka kelni, ez nagy megkönnyebbülés volt. Előtte volt hogy kétszer, háromszor is megéhezett éjjel.
2013. jan. 25. 18:50
 3/6 anonim ***** válasza:

Az én fiam 3 hónapos kora óta átalussza az éjszakát azóta napi 5×eszik.4 óránkét kéri az ennivalót:-)

Mikor kisebb volt napi 8×evett egy nap.3 óránként volt éhes.Minél nagyobb annál többet eszik így több idő kitolódik egy etetés között.

2013. jan. 25. 18:53
 4/6 A kérdező kommentje:
Koszonom, akkor megnyugodtam :).
2013. jan. 25. 21:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Az én fiam 2,5 hónapos és most kezdem észrevenni,hogy ritkábban éhezik meg.Eddig szigorúan betartotta a 3 óránkénti szopit,most éjszaka van,hogy 6-7 órát is alszik egyhuzamban!:)
2013. jan. 26. 12:06
 6/6 A kérdező kommentje:
De jó! Köszi :). 6 óra egy álom lenne :)).
2013. jan. 27. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!