Érdemes ezt szoptatáshoz megvenni?
Figyelt kérdés
Hány db melltartóbetét kell az induláshoz? Mennyit vegyek itthonra első körben?2013. júl. 12. 21:19
2/8 anonim válasza:
Nekem pontosan ugyan ilyen van.
Én 3 párat vettem.Azokat cserélgettem,mostam.
Elég volt.
3/8 kíváncsicska válasza:
Szerintem a Libero-s az jobb és olcsóbb is.Első körben minimum 1 doboz a libero-ból
4/8 anonim válasza:
szerintem nagyon jó szolgálatot tesz...nekem jó sok tejem volt és bizony amikor megindult szükség volt rá....nekem 2pár mosható volt hogy legyen váltás
5/8 anonim válasza:
Nekem van ilyenem, és van eldobható is. Ha nem is gazdaságos, de nekem az eldobható sokkal jobban bejött, a mosható napjában többször is szétázott.
6/8 anonim válasza:
Ennyiért megéri, szerintem vedd meg. De szerintem vegyél egy doboz eldobhatót is, mert éjszaka az jobban bírja! A dm saját márkás babylove nagyon jó és olcsó is.
7/8 anonim válasza:
nekem ömlött a tejem.az eldobhatót sokkal jobban szerettem
8/8 anonim válasza:
Én eldobhatósat vettem. Mosogat a halál kisgyerek mellett :)
A kedvencem a Johnsons volt, nem olcsó, de nagyon jó. Ha valahova mentünk akkor használtam, és éjszakára. Itthonra simán jó volt a DM-es is. Szerintem első körben 1 doboz elég. Max 2, olyan 50 darab legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!