Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szerintetek ezt érdemes megvenni?

Szerintetek ezt érdemes megvenni?

Figyelt kérdés
[link]
2012. nov. 18. 13:17
 1/10 anonim ***** válasza:
ha jól tudsz kézzel fejni akkor inkább ne vedd meg, mert kisebesítheti a mellbimbót a mellszívó
2012. nov. 18. 13:53
 2/10 anonim ***** válasza:

Ez semmit sem ér!!!

Sem mint orszívó, sem mint mellszívó!!!

Az Avent elektromos mellszívó az jó!!!

Orrszívásra meg a porszívóra csatlakoztatható orrszi porszi.

2012. nov. 18. 14:26
 3/10 anonim ***** válasza:
Mivel az aukció lezárult, így már nem. :) Egy ilyet én is venni akartam. De azt tudnod kell, hogy a porszívós orrszívónál nincs jobb. Sok anyukát megkérdeztem, és ők is azt mondták, hogy az igazán makacs orrváladékot nem szedi ki, csak a porszívós. Így én lemondtam róla. Viszont a mellszívó része meg nagyon jó, azt hallottam róla.
2012. nov. 18. 14:28
 4/10 Denisa W. ***** válasza:
Sem fejni, sem normálisan orrot szívni nem tudtam vele. De akitől kölcsön kaptam, az esküdött rá.
2012. nov. 18. 15:07
 5/10 A kérdező kommentje:

A párom csapott le rá :)

Hát nem tudom:(

2012. nov. 18. 15:26
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon nem jött be :( Rettenet hangos, és irányítani is baromi nehézkes a mellszívót. Az orrszívó addig jó, amíg minimális a takony, de ha beteg a Babó, csak a porrszívós jó :(
2012. nov. 18. 19:21
 7/10 anonim ***** válasza:
Én az enyémet 3-ért vettem, de annyit se ér :S
2012. nov. 18. 19:22
 8/10 anonim ***** válasza:
szerintem a mellszívók,orrszívók közül a legrosszab...sajnálom de semmit nem ér!
2012. nov. 18. 19:37
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Esetleg ajánlanátok valamilyet? Első babó lesz és nem nagyon vagyok jártas ebben :)
2012. nov. 18. 22:30
 10/10 Denisa W. ***** válasza:
Nekem mindkét gyereknél bevált az Avent kézi mellszívója, de csak az első napokban használtam és csak keveset, később is csak néhány alkalommal. Ha igény szerint szoptatsz, nem igazán van rá szükség, mert beáll a kereslet-kínálat, tejszaporításhoz meg a baba gyakoribb mellrehelyezése a legjobb módszer. Persze, Te tudod, csak jeleztem, hogy nem biztos, hogy megéri venni. Orrszíváshoz meg akármelyik porszívóhoz csatlakoztatható orrszívó jó.
2012. nov. 19. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!