Érdemes előre megvenni a mellszívót?
Figyelt kérdés
Csak azért,mert szombatonként suliba járok,nyilván csak akkor fogok bemenni,ha nagyon muszáj,de akkor nem akarom cipelni magammal a gyereket,bár a suliban is ugye le kell fejni,ami termelődik...vagy jobb lenne,ha apával ott lenne,és szoptatnék igény szerint? van valaki így?2011. dec. 16. 17:52
1/9 anonim válasza:
Én vettem mellszívót előre.
Mikor hazajöttünk a kórházból akkor már 3 napos tejlázam volt. Úgy be voltak durranva a melleim és csomósak voltak, hogy vagy 8 órán keresztül fejtem.
6 hetesen a lányom leszokott a szopásról és onnantól fejtem látástól - vakulásig.
Én nem szeretem a régimódi dolgokat (mint pl. a kézzel fejés), így nekem alap felszerelés volt a mellszívó.
Nem bántam meg. Ráadásul 2× volt tejlázam ..
2/9 anonim válasza:
Vegyél előre nyugodtan, csak ne felejtsd el a babád a legjobb mellszívó!:) Arra a pár napra, míg bemész a suliba nagyon jó, ha le tudod fejni.
3/9 A kérdező kommentje:
Elsőnek!
Nem kell műbráner,van igazi is. :)
2011. dec. 16. 18:03
4/9 A kérdező kommentje:
Kedves vicces válaszolók!Ez egy kisbabás topic, a szex egy kicsit arrébb van.
2011. dec. 16. 18:13
5/9 anonim válasza:
Én nem vettem. Hazaérve jött a mellgyulladás, és apa szaladt mellszívót venni. :)
kb. 10 alkalommal használtam...
A te esetedben én vinném magammal apát + babát, mert sokkal hatékonyabb tejtermelő a szopás, mint a mellszívó!
6/9 anonim válasza:
igen,érdemes,nekem a kórházban már kellett.
7/9 anonim válasza:
nekem is kellett már a kórházban is bár én tudtam előre hogy mi lesz mert második baba, és elsőnél is volt tejem rendesen. Amit ajánlok hogy ha eleinte két szopi között is meg föl telni a cicd, ha kell fejj le egy kicsit de soha ne teljesen, mert akkor még jobban termelődik. Én elkövettem ezt a hibát, 3 hónapig nem tudtam elmenni sehova 2 óránál tovább, mert már tele voltak. Most a babám 12 hetes már régóta nem kell fejnem beállt a termelődés, és tudom hogy bírom sokáig mert a baba 10 órát alszik egyhuzamban és a cicim kibírja. emellett ha szükséges tudok fejni is.
8/9 anonim válasza:
mármint az első babánál követtem el a hibát
9/9 anonim válasza:
Én is vettem,de kézzel sokkal könnyebb volt fejni,csak rá kellett jönni a technikára:) Amúgy én is használtam vagy 5x max:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!