Ma megyek mellszívót venni, kérlek ajánljatok valami jó fajtát, melyiket érdemes megvenni?
Meg tudod nézni a neten is.
www.avent.hu
Nem tudom, függ e a mellmérettől, nekem elég nagy mellem van/volt (mikor újszülött volt a babám, el kellett tartani az orránál..:S) és nekem a kézi semmit se fejt le.
A barátnőmnek kisebb a melle és keményebb a kötőszövet is, ő simán fejt vele.
Amúgy ez a kézi nekem Tommee Tippee volt Brendonból, 5900 volt cumisüveggel. Olcsóbb mint az Avent és ugyanolyan szerintem.
Én egyikkel se boldogultam, a barátnőmnek meg mindkettő jó volt.
Az a baj,hogy ez csak miután megszültem és fejni kellett volna, akkor derült ki,hogy nem jó nekem a kézi.
Ha mégegyszer csinálnám elektromost vennék.
Szia!
Nekem Avent ISIS van, kézi mellszívó, és teljesen meg vagyok elégedve vele. Próbáltam előtte kézi Chiccot is, meg elektromos Pesztonkát, de egyik sem szívta ki a mellem. De van olyan ismerősöm, akinek bejött a kézi Medela. Az utóbbi nekem azért nem szimpatikus, mert húzogatni kell.
Szia!
Én is az aventet ajánlom. mindegy melyik tipus, profi mind!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!