Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szerintetek baj, ha egy...

Szerintetek baj, ha egy kétéves gyerek még szopik?

Figyelt kérdés
2013. júl. 10. 17:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
68%

Bajnak nem baj, jóval később sem, hiszen biztos, hogy nem csak ez a táplálékforrása lenne

két évesen 2 még nem,

de amikor óvodás gyerekek is szopnak az fura (bajt nem okoz)

Van egy ismerősöm akinek 5 éves a gyereke és még cicizik néha...szerintem ez már beteges.....nem maga. Aszoptatás, hanem az oko amiért még nem szokik le, az anya azt hiszi. Ezzel nélkülözhetetlenné teszi magát a gyereknél, szerintem..

2013. júl. 10. 18:25
 12/16 anonim ***** válasza:
88%

csak érdekességképpen:

[link]

:)

2013. júl. 10. 18:29
 13/16 anonim ***** válasza:
63%

megnéztem a cikket, azért a nemi fejlődésben is hát valahogy szerintem nem helyénvaló, hogy az anya keblén csüng egy 3-5 éves gyerek. nekem három évesen már komoly tudatom volt, el sem tudtam volna ilyesmit képzelni. nem is értem ezt. de lehet, hogy én vagyok a rideg ember.

már a "cicizés" szót is olyan betegesnek érzem.

de mindegy, biztos én vagyok a rideg.

2013. júl. 10. 18:37
 14/16 anonim válasza:
Nezd meg a Nagyfiuk c. filmet.
2013. júl. 10. 18:37
 15/16 anonim ***** válasza:
80%

A WHO-val én is egyetértek, mivel szakemberek, orvosok kutatják ezt a témát, így ők talán jobban értenek hozzá. Ha valakinek ez jó, szerintem, nem baj.

Én 20 hós korig szoptattam, ott éreztem, hogy a szervezetem már jelez, hogy itt a vége, több jele volt.

Én nemcsak az ösztöneimre hallgatok, ember vagyok és gondolkodom, mielőtt cselekszem, ebben az esetben, utánanéztem a témának anno és ezért döntöttem úgy, hogy minimum 1,5 éves korig jó lenne szoptatni, a maximum nálam a 2 év lett volna, azontúl már nem akartam volna szoptatni. De nem gondolom, hogy baj, ha valaki tovább szoptat, magánügy.

2013. júl. 10. 19:28
 16/16 anonim ***** válasza:
MAGÁNÜGY!!!!!!
2013. júl. 11. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!