Egy kétéves gyerek hányas ruhát hord? Most egy éves és 80asat veszek neki, de jövő télre? (még nem jár) Elég erős gyerek.
Figyelt kérdés
van egy tök jó kabát a vaterán, és ezen vacillálok, 86-92 nek írja, ami most még nagy, de talán jövőre? Vagy jövőre az már pont kicsi? :( segítsetek légyszi!!2009. okt. 19. 10:00
1/4 anonim válasza:
Szerintem tuti kicsi lesz jövőre.
2/4 anonim válasza:
Ha az átlagot nézzük, akkor kb. olyan 93 cm lesz a fiad 2 évesen. De ez csak átlag. Ettől lehet kisebb és nagyobb is.
3/4 A kérdező kommentje:
Szóval akkor buktam :D, na jó, meggyőztetek:)
köszi
2009. okt. 19. 10:07
4/4 anonim válasza:
Szia!
Az én fiam 22hónapos és 92cm. Szerintem megveheted neki, majdnem biztos, hogy jó lesz rá még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!