Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért nem fogadja el anyósom,...

Miért nem fogadja el anyósom, hogy nem tudom szoptatni a lányomat?

Figyelt kérdés

2 hetes a kislányom, alig van tejem. Általában 15-20 ml-t tud kiszívni a két mellemből, hiába is teszem gyakran mellre. Anyós már teljesen kiidegel.

Már a kórházban kezdte, este 11-kor született a lányom, ők másnap reggel jöttek be hozzám, és már rögtön azzal kezdte, hogy van már jó sok tejem? Tudom már rendesen szoptatni a kicsit? Mikor mondtam, hogy még nincs tejem kiakadt teljesen. Azóta is folyamatosan szekál. Azt mondja azért nincs tejem mert én nem is akarok szoptatni, mert ilyen nincs hogy egy anya ne tudja szoptatni a gyerekét! A múltkor már azt mondta, hogy hagyjam hogy megnézze a mellemet, majd ő jól megnyomkodja és egyből lesz tejem. Persze nem engedtem neki. Most azzal jött, hogy elvisz egy szakemberhez, hogy megnézze mi a baj velem, hogy nincs tejem. Teljesen oda van attól, hogy tápszeres a kicsi, és csak ilyen kevés anyatejet tud kiszívni. Persze ezeket nem a párom előtt mondja, hanem csak nekem. Már említettem a férjemnek hogy szóljon az anyjának ne nyaggasson folyton, de olyankor mindig azt mondja a páromnak, hogy ő csak jót akar, nem zaklat engem, csak én veszem rossz néven azokat amiket mond. Miért nem fogadja el, hogy nem tudok szoptatni és kész? Más is volt így?

2013. júl. 9. 14:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Tejserkentő teát érdemes inni, meg fejni, bár ezt biztos tudod.:) Szerintem meg igenis a férjednek a sarkára kellene állnia, akkor talán békénhagyna az anyósod. Szerintem mondd meg a férjednek, hogy álljon ki érted, és mondja meg az anyjának, hogy ez a ti dolgotok, meg elhiszitek, hogy jót akar, de már egyszer elmondta a véleményét, nem kell többször, mert az már erőszakosság, ti máshogy látjátok a helyzetet mint ő, fogadja el. De valóban te is megmondhatod, de a férjed mindenképp legyen ott és támogasson, hogy lássa az anyós, hogy veled ért egyet.
2013. júl. 10. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!