Mi van akkor, ha az antibiotikum miatt nem fogok tudni szoptatni? Többi lent.
6 hós a babám, napi 3 alkalommal még szoptatom, a fogam miatt elképzelhető hogy esélyes az antibiotikum.
5 napig kell majd szednem, azt mondta az orvos.
Ha ilyen sokáig nem fogom tudni szoptatni a babámat, akkor lőttek a szoptatásnak, vagy utána megint minden a régi lesz, és elfogadja a mellem, illetve fog termelődni tej?
Természetesen akkor ki fogom fejni amennyit tudok..
Van olyan antibiotikum is, amit lehet szedni szoptatás alatt is, most én is éppen olyat szedek (mondjuk ez légúti fertőzésre való, de hátha van abból is amire neked kellene).
Mondjuk az én kisfiam már 20 hónapos, de én is nagy szószban lennék, ha nem tudna szopizni, mert ő meg még nagyon cicis, tuti lenne pár átordított éjszakánk (és nappalunk).
De szerintem ha fejed, akkor nem fog elapadni, csak az a kérdés, hogy el fogja-e fogadni.
Ezt sajnos előre nem lehet megmondani, de sok sikert, remélem sikerül megoldani a problémát!
Már 3. gyerekemet szoptatom, és többször kellett antibiotikum. Vannak olyanok, amiket lehet szedni szoptatás mellett is. Kifejezetten ilyet kérjél.
Én ragaszkodtam a szoptatáshoz, kénytelen voltak az orvosok utána nézni, hogy mit lehet akkor adni nekem.
nem tudom húzni és már nem is akarom, mert szerintem durván begyulladt a gyökérkezelt fogam. :(
már rég' le kellett volna húzni a gyulladást.
csak azért nem kértem az antibiotikumot, mert szoptatok.
legkevesebb az átordított éjszaka-nappal. :)
ráadásul a tápszert utálja, cumisüveg felejtős, így nem tudom mi lesz. hozzátáplálom, ha nagyon akarnám ki tudnám már váltani az összes étkezést a reggeli és az esti szopin kívül, de még nem akarom, úgyhogy szoptatom:
reggel, délben, este. és van hogy többször is.
igen, köszönöm mindenkinek az augmentin duo lett a befutó. :)
de még nem kell szednem egyelőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!