Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mikor szoptathatok megint ha...

Mikor szoptathatok megint ha a fogorvos antibiotikumot ad?

Figyelt kérdés
Utána mennyi idővel?
2012. jan. 24. 16:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Mondd meg hogy szoptatsz és olyat adjon amivel lehet szoptatni!

2 éve szoptató anyuka

2012. jan. 24. 18:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Így van, ha szóltál, hogy szoptatsz akkor olyat írt fel amivel lehet szoptatni, emiatt abbahagyni a szoptatást felesleges és káros.
2012. jan. 24. 19:07
 3/3 A kérdező kommentje:

Végül nem lett antibiotikum, de az injekció után azért lefejtem,mert nekem gyanús hogy nincs is alternatívája szoptatásra. Mindenesetre zöld volt a lefejt tejem.

Próbáljátok majd ki, bár nem tudom, mit is kaptam tulajdonképpen, de bárhogyan is, én ezentúl is le fogom fejni ha szurit vagy bármit kapok, talán még egy zsibbasztó után is. Nem akartam egyébként abbahagyni a szoptatást, de még ha azt mondják is, hogy bizonyos antibiotikummal lehet szoptatni, én már azt sem hiszem el.

2012. jan. 26. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!