Az elektromos mellszívó jobban kiszívja a tejet a ciciből mint a kézi?
Figyelt kérdés
Avent kézim van, de elég fárasztó ezzel, és nem vagyok biztos benne hogy jól kiszívja. Érdemes venni elektromosat? Ha igen melyiket?2009. okt. 17. 10:01
1/5 anonim válasza:
nem. És nekem semmilyen gép nem vált be, így megtanultam kézzel fejni.
2/5 anonim válasza:
Nem érdemes.Tapasztalatból mondom.
3/5 anonim válasza:
Nekem minkettő van.Pesztonka az elektromos,fenét nem ér.A kézit jobb szeretem.
4/5 A kérdező kommentje:
Kaptam egy Avent elektromosat. Eddig egyszer próbáltam, nagyon kényelmes volt és nem volt fárasztó. Remélem be fog válni!
Köszi a válaszokat!
2009. okt. 21. 20:51
5/5 anonim válasza:
Az elektromos Aventest át tudod váltani kézire is ha esetleg még se jön be. Sokkal gyorsabb a kézi részével fejni hamaarabb le tudod szívni a tejet. az elektromos nagyon lassú és nem szív olyan erőteljesen.Nekem ha kézivel csináltam lejött 200 ml tej is ha meg a gépi részét használtam akkor csak 40 ml jött le. nem mindegy. Hozzá tenném nekem nagyon sok tejem volt. És sok mindent ki próbáltam az Avent kézire esküszök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!