Elektromos mellszívó bevált?
első vagyok
az Avent Isis IQ-t adtam el, örültem neki, hogy megszabadultam tőle, nem ajánlom
amíg az avent leszívott 20 ml-t, annyi idő alatt 150 lett medelával
Betti válasza:
Anyatejleadó vagyok,kipróbáltam egy pár mellszívót.Sajnos ki kell,hogy ábrándítsalak.
Nekem is Medela Mini volt először,meg sem indította a tejemet,nem tudtam használni.Aztán jött a kézi Avent,azzal már tudtam fejni,de egyrészt fárasztó,másrészt elég sokáig tartott és én is éreztem,hogy nem tudom vele mindet lefejni.Na ezután vettem az elektromos Aventot,de sajnos ahogy írják,nem sok jót tudok róla mondani.Még a maximális szívóereje is piskóta a kézi Aventhez képest,úgyhogy megint csak órákat töltöttem fejéssel és le sem szívta,még annyira sem.
Na ezután feladtam a mellszívózást,kézzel fejek.Napi 800-1200 ml-ket fejek le szoptatás mellett,úgy hogy sokkal kevesebb időbe kerül,mint a mellszívózás.Ráadásul olyan alaposan ki tudom így üríteni a mellemet,hogy fél literrel szaporodott a tejem.Van aki azt mondja,hogy ez fárasztó,de csak a helyes technikát kell elsajátítani,kis gyakorlás és már megy is.Nekem 2 deci 10 percbe kerül,mellszívóval 3/4 óra alatt se sikerült ezt produkálni.
Medela Swing kétfázisú: gyorsabb ritmusban beindítja a tejleadó-reflexet (kb 2 perc alatt), majd hatékonyan fej. A tölcsére cserélhető, kapható hozzá teljes méretsor, így a legkisebb és legnagyobb mellbimbóval is használhatod.
Nagyon csendes.
Ennél jobb a piacon csak a Medela Symphony kórházi készülék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!