Kézi fejés, kézi mellszívó vagy elektromos?
attól függ, mire akarod használni.
én csak "vészmegoldásnak" fejtem, amikor kezdett csomósodni a mellem. erre nagyon alkalmas volt a kézi mellszívó, Aventet használtam. teljesen elégedett avgyok vele.
Nekem az elektromos, de abból is csak a meleda.
de van egy ismerösöm aki kézzel fejte és azt monda hogy simán ment és ö mind a 3 gyereket végig szoptatta és fejt is.
uncsi tasóm kézivel küszködött, habár ment neki azzal is de utálta.
ha gyakran használod, akkor tényleg jobb az elektromos.
a kézinek viszont előnye, hogy bárhol tudod használni (kirándulás, nyaralás, vendégség...)
tesóm vett Medela elektromosat, én is kipróbáltam, de nekem túl szűk volt a cső keresztmetszete, belilult tőle a mellem, úgy összenyomta.
nekem kézi Avent van, azt angyon szeretem. végül a tesóm vett még egy kézi Aventet, mert hasznosabbnak bizonyult mint az elektromos, ő váltogatva használta. (de ő sokat használta.)
szóval szerintem kézi Avent a legjobb. de lehet, hogy az elektromos Avent is jó, azt nem ismerem.
Kézi fejőgépet csak akkor ajánlok, ha viszonylag ritkán és keveset kell fejni. Az elektromos eszközök közül is ki kellene választanod azt ami a legjobban oldja meg a problémádat.
A Medela mellszívókhoz (mindegyikhez) kapható egy PersonalFit tölcsér sorozat a következő bimbócsatorna átmérőkkel: 21mm (S), 24 mm (M. standard), 27 mm (L), 30 mm (XL), 37 mm (XXL).
Választ a mellbimbódnak megfelelőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!