Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Kézi fejés, kézi mellszívó...

Kézi fejés, kézi mellszívó vagy elektromos?

Figyelt kérdés
Kérném a véleményeteket, hogy kinek melyik vált be a legjobban! Köszönöm.
2011. aug. 8. 19:51
 1/8 anonim ***** válasza:

attól függ, mire akarod használni.

én csak "vészmegoldásnak" fejtem, amikor kezdett csomósodni a mellem. erre nagyon alkalmas volt a kézi mellszívó, Aventet használtam. teljesen elégedett avgyok vele.

2011. aug. 8. 19:56
 2/8 anonim ***** válasza:

Nekem az elektromos, de abból is csak a meleda.

de van egy ismerösöm aki kézzel fejte és azt monda hogy simán ment és ö mind a 3 gyereket végig szoptatta és fejt is.

uncsi tasóm kézivel küszködött, habár ment neki azzal is de utálta.

2011. aug. 8. 19:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem lerohadt a kezem a kézi fejőgéptől, de az sem volt olcsó így használtam sokáig. De hogy mennyire gyűlöltem!
2011. aug. 8. 20:14
 4/8 anonim ***** válasza:
Medela kézi nem vált be. Az Avent kézije jó volt nekem.
2011. aug. 8. 20:54
 5/8 A kérdező kommentje:
1 hónapos a babám. Este fürdés után 7-8-körül szopizik és utána éjjel 2-kor. Ezalatt az idő alatt kb. 10-11-kor szeretném lefejni a tejet. Erre kellene és a nappali szopik után a maradékot lefejni.
2011. aug. 8. 20:56
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem medela elektromosom volt és nagyon szerettem, szerintem jobban jársz , ha inkább elektromosat veszel.
2011. aug. 8. 21:19
 7/8 anonim ***** válasza:

ha gyakran használod, akkor tényleg jobb az elektromos.

a kézinek viszont előnye, hogy bárhol tudod használni (kirándulás, nyaralás, vendégség...)

tesóm vett Medela elektromosat, én is kipróbáltam, de nekem túl szűk volt a cső keresztmetszete, belilult tőle a mellem, úgy összenyomta.

nekem kézi Avent van, azt angyon szeretem. végül a tesóm vett még egy kézi Aventet, mert hasznosabbnak bizonyult mint az elektromos, ő váltogatva használta. (de ő sokat használta.)

szóval szerintem kézi Avent a legjobb. de lehet, hogy az elektromos Avent is jó, azt nem ismerem.

2011. aug. 9. 09:31
 8/8 anonim ***** válasza:

Kézi fejőgépet csak akkor ajánlok, ha viszonylag ritkán és keveset kell fejni. Az elektromos eszközök közül is ki kellene választanod azt ami a legjobban oldja meg a problémádat.

[link]

A Medela mellszívókhoz (mindegyikhez) kapható egy PersonalFit tölcsér sorozat a következő bimbócsatorna átmérőkkel: 21mm (S), 24 mm (M. standard), 27 mm (L), 30 mm (XL), 37 mm (XXL).

Választ a mellbimbódnak megfelelőt!

[link]

2011. aug. 24. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!