Minden használat után sterilizáljátok a mellszívót?
Figyelt kérdés
2óránként használom. Nem elég hogy meleg vizzel leöblítem?2013. jún. 28. 04:36
2/7 anonim válasza:
Nekem azt ajánlották, hogy naponta főzzem ki. Szerintem a csak öblítés nem elég.
3/7 anonim válasza:
Én minden használat után sterilizáltam. Ebből állt az életem pár hónapig: etetés, altatás, fejés, mosogatás, sterilizálás... és majdnem kezdhettem elölről. Ha lesz még gyerekem, remélem rá fog cuppani a cicire rendesen, mert nem tudom, hogy tudnám-e ezt csinálni még egyszer.
4/7 anonim válasza:
Én is minden alkalom után sterilizáltam.
5/7 anonim válasza:
Koraszülöttön voltam mindkét gyerekemmel, az első használat előtt kellett sterilizálni, utána csak meleg vízzel elmosni. Otthon néha beletettem hideg sterilizálóba, de amúgy csak elmostam.
6/7 anonim válasza:
Én hetente főztem ki a mellszívót, amúgy meg használat után alaposan elmostam.
7/7 anonim válasza:
Én a napokban jöttem a ki a kórházból, ott azt mondták nem kell minden alkalom után sterilizálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!