Nem nagyon hajlandó szopizni 6 hetesem miótajra vérzek. Menzi lehet akkor?
2 napja tart ez az egész. A vérzésem bár kevés de élénk piros mint menzinél. A fiam beleszív párat de nem eszik rendesen. Már lefejtem és kapta cumisüvegből, úgy se nagyon kellett, nem ette meg mind és azt is nagyon sokáig nyammogta el. Adtam tápszert, azt kb 2 perc alatt eltüntette.
Mi lehet a baj? 3. Baba de ilyet nem tapasztaltam. Bár akkor mire menzim jött (6-7hó) már nem szopiztak.
Szia!
Az én menstruációm szülés után 5 hónappal jött meg. A kisfiam abba is hagyta a szopizás. A védőnénink mondta, hogy ilyenkor egy kicsit kesernyésebb az anyatej, ezért fogadják el nehézkesebben, esetemben egyáltalán nem. :(
Nekem is hat hetesen jött meg először és a kisfiam nem akarta bekapni, folyamatosan kiköpte és üvöltött. Nem adtam neki semmilyen pótlást, hanem megpróbáltam többször etetni és hozzászokott. Nem is ez volt a legnagyobb baj, hanem hogy sokkal kevesebb lett a tejem. Azóta kétszer jött meg, semmi baja nem lett attól hogy más lett az íze, vagy kevesebb volt, csak nem szabad most feladni, kért soha többet nem fog enni. És szerintem ha tudja, úgyis kap máshogy, nem fog annyira erőlködni, hogy ehessen. Én nagyon sírtam az elsőnél, nem tudtam mi lesz, rohadt nehéz volt, de megérte. Eddig is kapott tápszeres pótlást?
Amúgy ahogy visszaállt a rend, a tej mennyisége is visszajött és a második harmadik esetben már nem volt baj az íze miatt. Lehet hogy ezt is gyereke válogatja, de remélem segítettem vele...
Nálunk is hasonló volt a helyzet, nem kellett neki a cici, se lefejve, se sehogy. Elalváskor fogadta el egyedül, tehát azt csináltam, hogy minden egyes altatáskor cicire tettem, és akkor evett rendesen. Nem szabad feladni, bár én is megsirattam, hogy itt a vége a szopinak. A második, többedik menzinél már nem volt gond az ízével és a mennyiségével sem.
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!