Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatok és még nem jött meg...

Szoptatok és még nem jött meg a mnsim, akkor az Azaliát mikor kezdhetem el? Mert a van ráírva, hogy mensi első napján, de uugye nekem olyan nincs.

Figyelt kérdés
2013. jún. 24. 14:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez olyan amit lehet szoptatás alatt? Csak mert ha igen akkor elég érdekes hogy ez van beleirva... Kérdezd mêg au orvost! Egyébként én régen csak úgy elkezdtem mivel volt hogy hónapokig meg sem jött! 3 hónapöt vártam aztán mondta az orvos kezdjem el csakúgy, biztos úgy van a szoptatás alatt szedhető gyógyszerekkel is!
2013. jún. 24. 15:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen ezt lehet szedni szoptatás alatt.
2013. jún. 24. 15:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Bármikor elkezdheted, célszerű egy hétfői napon, akkor könnyű követni hol jársz - én is ilyet szedek , annak ellenére, hogy m,ikor utána olvastam csupa rosszat találtam róla... második héten volt enyhe pecsételő vérzésem tőle, 1 hétig tartott, azóta semmi, most tartok a 4. levélnél.
2013. jún. 24. 15:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Bármikor elkezdheted, de talán jobb, ha hónap, vagy hét elején indítasz. Amúgy meg tökmindegy.
2013. jún. 24. 17:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Így van bármikor elkezdheted.Én is azt szedem már 5 hónapja,még szoptatok.Semmi gond nem volt vele.
2013. jún. 24. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!