Miért az az első kérdése mindenkinek, hogy szoptatok-e? Vagy hogy van-e elég tejem. Mi közük hozzá?
Figyelt kérdés
3 hónapos baba anyukája. Nagyon idegesít, mert csak reggel és este szoptatom, többi tápszer. És rosszul esnek a megvető pillantások...2013. febr. 10. 19:27
1/13 anonim válasza:
Szerintem nem csak bántásból kérdezhetik. Az én egyik barátnőm már terhesség elején ezen agyalt és szülés után megkérdeztem semmi rossz szándék nem volt bennem. Nem kell felvenni, a másik barátnőm már terhesség elején megmondta, hogy ő nem akar szoptatni, mondjuk ő tőle tényleg durva lett volna ha megkérdezem.
Szerintem ne foglalkozz vele ki mit mond.
2/13 anonim válasza:
Nekem szerencsére van elég tejem, mégis megkapom kéretlenül, hogy egyek ezt-azt, mert különben nem lesz tejem.
A sláger a rántott leves, érdekes, 2 hónap alatt egyszer sem ettem, mégis jóllakik a babám a tejemmel.
Engem is zavar most már, de nem lehet a családot leállítani sajnos.
3/13 anonim válasza:
Mit kérdezzenek egy három hónapos kisbaba anyukájától? Nem vájkálnak a magánéletedben, csak megkérdeznek valamit, amit egy ilyen korú babás anyukától szoktak. Te fogod fel indokolatlanul sértőnek a kérdést.
4/13 anonim válasza:
Igaza van az elottem levonek! Igen , ezt napmint nap megkerdezik tolem is.... Ha nem kerdeznek akkor lehet az lenne a baj.... Nekem csordultig van tejem de a babam nem lakik jol, es orulok ha megkerdezik , h van e tejem mert akkor mondhatom , h van es nem laktato es varom ra a tanacsokat! , h mitol lenne az:) es ha van tejed akkor szoptass ne csak reggel este az a picur az anyatejet es az anyukat is igenyli, de sajna enis ejszaka tejporozom mert nem tudok vele fennt lenni 4 orakat amig szopik( 4 orat is bir szopni) neki az alvas is nagyon fontos mert a z agya most fejlodik es akkor amikor alszik!
5/13 anonim válasza:
Szeretnének kapcsolatot teremteni veled és ezért kérdezik. Mert ez az egyik legtermészetesebb dolog. Nincs rád írva, hogy csak reggel és este szoptatsz. Sajnálom, hogy ezt kudarcként éled meg. Mert nem az. Ne félj őszintén válaszolni ilyenkor, hiszen azt teszed ami a legjobb a kisbabádnak. Húzd ki magad. Szereted a babádat? Naná, hogy szereted! Legyél büszke rá, biztosan nagyon szép és te jó anyukája vagy. A kérdezősködőkre, meg ne orrolj, nem akarnak bántani.
6/13 anonim válasza:
Mar ne is haragudjatok, de ez egy intim dolog es senkinek semmi koze nincs hozza!!! Abban lattok barmi termeszereset hogy valaki megkerdezi toletek, hogy mondjuk borotvaljatok e, vagy hogy csinaljatok a ferjetekkel???? Gondolom nem! Ha tolem (nem ismeros) fogja azt kerdezni hogy szopik e? Akkor egyenesen vissza fogok kerdezni hogy Es maga??
7/13 anonim válasza:
A gyerek etetése és a borotválást már, hogy lehet egy lapon említeni.
8/13 anonim válasza:
ugy hogy arra se valaszolnek mert az en dolgom nem mase!
9/13 anonim válasza:
Meg azok a nok akik valami oknal fogva nem tudnak szoptatni, akkor jon a sajnalkozas... Es olvass vissza, azoknak nem okoz gondot valaszolni, akik eldicsekedhetnek, hogy veluk milyen kegyes az anyatermeszet, de lehet masnak rosszul esik a sajnalkozas. Ez ugyan olyan mint amikor kerdezgetik hogy mikor jon mar a baba?? Senkinek semmi koze ninvs hozza hogy meg miert nincs.. Mint ahogy ahoz sem hogy tudok e szoptatni..
10/13 anonim válasza:
Ez szerintem is a legteljesebb magánügy, senkinek semmi köze hozzá, hogy valaki szoptat-e vagy nem. Nekem eszembe nem jutott soha ilyet megkérdezni, azért másról is lehet beszélgetni egy anyával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!