Miért az az első kérdése mindenkinek, hogy szoptatok-e? Vagy hogy van-e elég tejem. Mi közük hozzá?
Figyelt kérdés
3 hónapos baba anyukája. Nagyon idegesít, mert csak reggel és este szoptatom, többi tápszer. És rosszul esnek a megvető pillantások...2013. febr. 10. 19:27
11/13 anonim válasza:
Engem is akasztották vele 1babanal nem szorított fél évig fejtem persze az nem szorított volt neki elég meg a tanácsok... Meg miért nem szokik? 2. Babanal még meg sem volt már azt kérdeztek van e ekotejem mondtam a családnak aki tejrol kérdez nem beszélek többet vele...
13/13 anonim válasza:
úúú, erre én is ugrok, csak belül, kifelé persze mosolyogva próbálok valami olyat válaszolni, ami nem hazugság, de még sem engedem túl intim helyzetbe a kérdezőt. Nekem is ez a bajom, ez csak rám és a babámra tartozik, túl intim dolog, hogy mennyit tud szopni, mennyi tejem van, mikkel próbálkoztunk, stb. Legutóbb a fodrászom kérdezett valami hasonlót úgy, hogy egy férfi vendég üldögélt még ott és várta a hajvágását...nem tehetem, hogy nem válaszolok, mint ha meg sem hallottam volna, hazudni nem tudok, hát próbálom szépen fogalmazva, röviden válaszolni...UTÁLOM ezeket a kérdéseket
4 és fél hós baba anyukája (napi kaja mennyiségének a fele anya tej, a fele tápszer...hát ezt magyarázd el egy mondattal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!