Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Chilis chipset lehet enni...

Chilis chipset lehet enni szoptatás alatt? Lesz valami baja a babának ha eszek belőle?

Figyelt kérdés
9hetes a picim
2013. jún. 22. 17:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Mi baja lenne tole? Egyed nyugodtan. Evtizedekkel ezelott mindent ettek ittak megsem volt ennyi betegeskedo gyerek mint most.. (meg dohanyoztak is terhesseg alatt nemelyek..)
2013. jún. 22. 18:10
 2/2 anonim ***** válasza:
Attól, hogy eszel belőle pár falatot biztosan nem lesz baja babának. Amúgy sem lesz baja esetleg nem fog neki ízleni a tejed. Én ha valami ételben nem vagyok biztos akkor először csak kevesebbet eszek belőle, ha nincs gond akkor 2-3 nap múlva már bátran fogyasztom. Én ugyan úgy étkezek szoptatás alatt is mint terhesen, úgy vagyok vele ha pocakban megszokta akkor szopizásnál sem lesz gond. Egyél bátran chipset nem lesz gond.
2013. jún. 22. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!