1/12 anonim válasza:
Az egrest nem tudom,de a főtt kukoricát nem.Éppen tegnap írtam egy ilyen kérdéshez,hogy unokatestvérem francia salátát evett és a pici hajnali 3-ig ordított mert fájt a pocakja tőle.
2/12 anonim válasza:
Egrest nem ajánlott, mivel aprómagvas és ezért allergizálhat (mint ahogy az eper, ribizli, kivi stb.).
3/12 A kérdező kommentje:
jaj ne....már ettem egy jó nagy tányér gyümölcslevest,ami 80%-ba egresből áll...nagy bajt okoztam?
2013. jún. 21. 21:03
4/12 anonim válasza:
így jártál :) Halgassd az ordítást, majd megtanulod :)
5/12 anonim válasza:
Holnapra úgyis kiderül, ha kipattogzik, vagy ekcémás lesz tőle, akkor soha többé ne egyél aprómagvasat amíg szoptatsz.
Reméljük nem lesz baja.
6/12 A kérdező kommentje:
ha kipattogzik akkor fenn áll a veszélye az allergiának?
2013. jún. 21. 21:19
7/12 anonim válasza:
nincs otthon tápszer? Akkor ne ciciből etesd, hanem tápszerből, kifejed a tejed, és ennyi
8/12 A kérdező kommentje:
hát akkor inkább nem eszek ilyet mint hogy tépszert adjak neki!nem vagyok táp ellenes,de ha van tejem bőven minek adjak neki?nem azért szaporítom a tejem h aztán tápszerezzem.remélem ettől az egy alkalomtól nem lesz baja.
2013. jún. 21. 21:31
9/12 A kérdező kommentje:
Kedves 27%-os!
Azért tart itt a világ mert ilyen rossz indulatú emberekkel van teli mint te.Ennek ellenére én semmi rosszat nem kívánok neked.De ha jól bele gondolsz,az ordítás sem nekem fáj,hanem neki.konkrétabban az oka.De szerencsére békésen alszik a kisfiam aki ma 3 hónapos.
A banántól sem fáj a hasa,remélem ettől sem fog.Te meg jobban teszed ha tanulsz egy kis emberséget és jó indulatot.
2013. jún. 21. 21:34
10/12 anonim válasza:
Attól függ mekkora a baba. Amíg pici, addig hasfájós lehet tőle. Én az első pár hónapban kerültem az aprómagú gyümölcsöket, de kb. 4 hónapos kora óta mindent eszek, alkalmanként még csípőset is, semmi gondja nincs tőle a lányomnak. Szerintem ezt ki kell tapasztalni, látni fogod, hogy a babád hogyan reagál. Allergiás reakció anyatejen keresztül kapott gyümölcstől a doktornőnk szerint ritka, szóval nem hiszem, hogy ezzel kellene mindenkit riogatni (nyilván direktben nem kell majd adni egy bizonyos korig hozzátáplálásnál), a hasfájás az, ami gyakran előfordulhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!