Ha szülés után csak 3-5 nappal indul be a tejem, akkor addig mit eszik a babám?
Figyelt kérdés
Császáros leszek, nem tudom hogy mire számítsak a tej beindulását illetően. Úgy hallottam egy napig nem is lehet fejni és értelme sincs nagyon.
A babának a csecsemő osztályon addig napokig cukros vizet adnak vagy más tejét üvegből? Hogyan van? Elmesélnétek császáros anyukák? A Sote II.-n fogok szülni.
Köszönöm, 21 hetes km
2009. okt. 12. 11:48
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a megnyugtató válaszokat, biztosan nekünk is menni fog!
2009. okt. 12. 14:29
12/12 anonim válasza:
Én ugyan nem császárral szültem (ÁEK), hanem simán, de csak a 3. nap végére, 4. nap indult be a tejtermelés. Kisfiam már az első nap éhes volt, annak ellenére, hogy azt mondják, vannak tartalékaik, és az első 2-3 napban nem szokták a cukros vizen kívül megetetni. Két napig hagyták üvölteni szegény gyereket, mert nem volt tejem, nem is szopizott és nem is kapott tápszert sem. Végül a második este, éjszaka megetették szegénykémet. Be is sárgult addigra. :( sokáig voltak gondjaink a szopival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!