Ha szülés után csak 3-5 nappal indul be a tejem, akkor addig mit eszik a babám?
Császáros leszek, nem tudom hogy mire számítsak a tej beindulását illetően. Úgy hallottam egy napig nem is lehet fejni és értelme sincs nagyon.
A babának a csecsemő osztályon addig napokig cukros vizet adnak vagy más tejét üvegből? Hogyan van? Elmesélnétek császáros anyukák? A Sote II.-n fogok szülni.
Köszönöm, 21 hetes km
Rendes szülésem volt és csak 7 nap után indult be a tejem. Addig tápszert vettem neki.
(Külföldön szültem, aznap haza kellett jönni a kórházból mikor megszületett, így nem tudom a kórházban mit adnak.) Gondolom, azért nem cukros vizet kapnak, hanem ott is tápszert.
Kicsit elcsodálkoztam! Aznap haza küldtek??? Elég meglepő!
És egy hét után minden gond nélkül elfogadta a babád a cicit a cumisüveg és a tápszer után? Ha így van, akkor ez megnyugtató!:)
Köszönöm a válaszokat!
Még csak azt kérdezném, hogy a babáitok minden gond nélkül megtanult szopizni? Nekem ez az egyik félelmem, hogy nem lesz szopóreflexe vagy lusta lesz szopni ha másképp is megkaphatja a tejet vagy tápot!
Sajnos rossz emlékem van ezzel kapcsolatban, és szeretném ha most minden simán menne.
Ikreket szültem sok évvel ezelőtt, és 1 hónapot töltöttek inkubátorban intenzív osztályon.
2 hónap elteltével mikor kijöttel a kórházból nagyon megszenvedtem velük, az egyik lány egyáltalán nem szopott, a másik is csak ímmel-ámmal.
Ezért vagyok ilyen tudatlan és aggodó!
Császáros voltam, pénteken délelőtt császároztak, vasárnap délelőtt elöntött a tej. Kislányom addig is szopizott, pár csepp előtejet. Már a 20. héttől volt előtejem, de nyugi szülés után az mindenkinek van. Szóval császár után 3 órával odahozták szopizni, és utána végig velem volt(kivéve első éjjel), akkor szopott mikor akart. Ahol én szültem ott tápszert adnak azoknak a babáknak akiknek nincs tejük.
De miért lesz a baba napokig a csecsemőosztályon? Velem végig ott volt, első naptól kezdve.
Én is császárral szültem a SOTE II-n 5 hónappal ezelőtt. A műtét és utána a seb sem fáj vészesen. Az első felállás nem egy leányálom, de ki lehet bírni. (a hasszorítós bugyi nagyon jó!)
Szóval engem késő délelőtt műtöttek, utána kerültem az őrzőbe. 12 óra után lehet/kell felkelni, zuhanyozni, utána általában már viszik is le az embert a gyerekágyas osztályra. (én csak reggel kerültem le, mert éjjel nem kelhettem fel, mert az zavarta volna a többi beteget a pihenésben) Amint lekerülsz a gyerekágyra, rögtön veled lehet a baba, ha szeretnéd. Én csak első éjjel "vittem vissza", egyébként folyamatosan velem volt és szopizta a pár csepp előtejet. 3.napon már durván beindult a tejtermelés, jóval több lett, mint amennyit megevett:-) és azóta is boldogan szopizik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!