Strandon megszoptatnád a gyermeked (0-6 hos korig ) amig kizárolagosan anyatejes? Mert én igen
Hát köszi a 0 % -ot kedveseim. :)
Csak mert van még nő, aki a mellei látványát a férjének meg a gyerekeinek szánja, még nem kéne lepontozni.
Tudom én is, hogy sokan monokiniznek, de miért kéne hozzájuk mérnem magamat?
Na mindegy, gratulálok a modernségetekhez, meg az empátiátokhoz, mindenki más rossz anya, ugye? :)
Szép napot kívánok nektek, és pontozzátok le nyugodtan ezt is, s legyen tőle jobb kedvetek! :)
én akkor még szégyenlős voltam,és vissza sétáltam vele a szállásra(15perc,szabadstrandon voltunk)
Ma már azt mondom,h minden további nélkül.Már nagyobb volt,mikor szoptattam strandon,letakartuk magunkat és ennyi volt.
Nekem 3 gyerekem van, nyilván nem ültünk otthon mert a legkisebb 6 hó alatti (vagyis csak szopik) szóval mentünk strandra is meg mindenfelé. Mindhármat szoptattam és teljesen megértem ha vki "nyílt színen" szoptat, mindezek ellenére én szégyellős vagyok. Én nem tudok úgy szoptatni hogy mindenki látja mit csinálok, még akkor sem ha kendő meg elfordulok stb.
Én nem tudok úgy felszabadultan szoptatni ha tudom hogy bárki megláthat (nagy a cicim, így még ha a baba szájában is van az max. a 10%a a mellemnek így is úgy is kificcen valahol) mert ha feszült vagyok még a tejem se jön úgy.
Így ha strandoltunk akkor 1. visszamentem a kocsihoz beültem és ott szoptattam (hátul sötét az üvegünk)2. beültem az öltözőbe és ott.
10 perc nem egy hosszú idő.
Szia.
1is azokhoz szólok akik azt mondják, hogy ők nem vinnének kicsi kizárolag cicis babát nem vinne strandra . Nekem a kicsi melett aki most 2 hónapos meg van 3 nagy akiknek nem mondhttom azt , hogy bocsi de az öccsi miatt nem mehetünk a Balcsira strandra , elmondanám hog szombttól számolva ez az első nap amikor nem mentünk Balcsira strandra .
2. Kérdező.
Én is diszkréten megoldóm , úgy hogy sokan észre se veszik , hogy cicizik a pici . Én úgy gondolomgy nem kötelező egy baba miatt főleg ilyen melegbe otthon maradni .
Ha valaki nagyon szégyenlős az fejje le otthon a tejet és tegye bele egy hütő táskába és adja neki a strandon úgy,hogy megkersz egy büfést,hogy nelegítse meg .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!