2 hónapja kizárólagosan szoptatok. Ma, a bal bimbóm teljesen bevérzett, folyt belőle. A jobb cicimbe hogyan növeljem meg a tejemet tartósan?
Gondolom, pihentetnem kell a bal cicimet. Akik voltak hasonló helyzetbe, hogyan oldották meg? Hogyan "csökkentsem" átmenetileg a bal cicimben a tejemet, hogy ne csomósodjon be majd? Mennyi idő múlva használhatom újra a bal cicimet? A jobb cicimre most ugye gyakrabban kell majd mellre tennem, hogy több tejem legyen ugye?
Mennyi nap ez kb?
Nem akarom abbahagyni a szoptatást.
Az a helyzet, hogy rettentően fáj, utána is, de amíg bírom, addig csinálom.
Köszönöm
Nekem is vérzett, és iszonyatosan fájt, de én szoptattam vele, mert csak az első 1-2 perc volt kritikus. Úgy döntöttem inkább kibírom :)
Szóval szerintem ha kibírod inkább szoptass abból is. Viszont ha nagyon nagy kín, akkor ne, viszont a szaporítást nem tudom... kb amit az előző ír, és akkor abból viszont gyakran!
Szoptatok azóta is vele. Védővel kezdek, hogy lássam, nem vérzik-e ismét és hogy a baba ne szívja meg erősen az elején, nehogy ismét vérezzen. Utána már megy normálisan.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!