Titeket nem zaklatnak ebben a kategóriában?
Tőlem a párkapcsolatomat kérdezgette. Állítólag akkor egy idősebb nővel volt együtt és babát terveztek.
De az a faszi akiről a kérdező is beszél egy elmebeteg. Nem normális!!!!
Jé, ez a kutyáska nekem is írogatott még tavaly ősszel, vissza is írtam neki elég sokszor (kb. 5-6-szor), azt hittem, egy érdeklődő lányról van szó, most olvasom először, hogy egy beteg fiú. Ezt honnan veszitek?
Nekem nem írt semmi ilyet, csak kedvesen, szinte udvariasan érdeklődött.
Őt nem éreztem tolakodónak.
Ellenben a Rol76 és telerol mellet volt még egy laci3344 nevű is, most néztem meg a letiltott neveket az üzeneteimnél.
27.
én is megnéztema listámat, mert ismerős volt a név. nekem laci8899 van tiltva. tuti, h uaz másik nick-kel regisztrálva, de minden álnevükben van közös elem. ettől kicsit szélmalomharc, mert ha kitiltják, újra regel. az lenne egyedül hatásos, ha Ip cím alapján nem engednék az ilyen felhasználókat más néven újra regisztrálni.
27-es töltött fel ide is sok képet magáról pl hogy nem-e akar valaki szilveszterezni vele:D
Meg nekem a FB linkjét is elküldte. Már nem emlékszem a nevére de a kereszteve Martin. Azért remélem jól van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!