Titeket nem zaklatnak ebben a kategóriában?
Figyelt kérdés
Szoptatás témakörbe elég gyakran válaszolok, és ma pl. 2 üzit is kaptam egy telerol nevű személytől, hogy biztosan szép nagy mellem van, meg hogy szívesen szopogatná.2013. jún. 16. 20:54
11/29 anonim válasza:
Amennyiben üzenetben zaklatnának, beállíthatod, hogy az adott felhasználótól nem szeretnél több üzenetet kapni, amiket küld, automatikusan törlésre kerüljenek. Ezt a beállítást az illetőtől érkezett üzenet jobb alsó sarkában levő gombbal állíthatod be.
12/29 anonim válasza:
Az ilyen felhasználókat jelenteni kell a moderátoroknak, mert akkor egyrészt kitiltják, másrészt adott esetben feljelentik
13/29 A kérdező kommentje:
telerol remélem olvassa ezt és abbahagyja a szórakozást!
2013. jún. 17. 07:59
14/29 anonim válasza:
amúgy telerol és az a bizonyos rol76 szerintem uaz a személy.
15/29 A kérdező kommentje:
nekem rol nem írt hál isten.
2013. jún. 17. 08:07
16/29 anonim válasza:
Nekem annak idején a babás részen egy bizonyos COSA NOSTRA írt privit h reméli meghal a gyerekem, sose szülöm meg stb.
Ne kérdezzétek miért, magam sem tudom. Egy olyan kérdést tettem fel anno terhesként h mit vegyek a gyerekemnek.
Nem értem az ilyen embereket....undorítóak vagytok...
17/29 anonim válasza:
Nekem Fedding28 írt, hogy küldenék-e neki fehérfolyásos betétet....
kétszer el kellett olvasnom, azt hittem valamit csak félreolvasok. De nem, még meg is jegyezte, hogy komolyan kérdezi:) Sok a beteg....de mennyire.
Utolsó, ez szörnyű, embertelen állat, aki ilyet írt neked.
19/29 A kérdező kommentje:
Hú basszus ez nagyon durva:(
2013. jún. 17. 13:36
20/29 anonim válasza:
Szerintem örüljetek,hogy Versenycsávók nincs itt:D 15-17 éves kis ... és már azt tervezi,hogy a 17 éves barátnőjétől gyereke lesz.S a szülésről,meg a terhességről érdeklődik folyton... S hogy ő nődoki lesz,de olyan a helyesírása,hogy juj:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!