Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Olvastam ebben a kategóriában...

Olvastam ebben a kategóriában egy kérdést ami nem hagy nyugodni, de már nem találom. Be tudnátok linkelni? Részletek lent.

Figyelt kérdés
Kb. 2-3 hónapja lehetett ez a kérdés, egy anyukáról volt szó, aki hármas ikreket várt, de szülésnél kiderült hogy 4 gyerek van, és a negyediket nem vihették egyből haza. Be tudnátok linkelni ezt a kérdést?
2013. márc. 21. 15:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Emlékszem a kérdésre, és azt hiszem törölték. Nagyon sokan azt mondták, hogy kamu. Én is kíváncsi lennék, hogy mi történt azóta.
2013. márc. 21. 16:12
 2/5 anonim ***** válasza:
így van, kamu kérdés volt...azért sajnálom, hogy emberek ilyen történeteket találnak ki :-(
2013. márc. 21. 16:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Jujjj ez tényleg viccnek is rossz.

/Szerencsére hosszú idő után most futottam bele egy kamuba- terhesnek írta magát a csaj, "lopott" terhességi teszttel.../

csak tudnám ebben mi a jó nekik...

2013. márc. 21. 16:49
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Miből gondoljátok, hogy el tudjátok dönteni, hogy melyik kérdés kamu? Nem kötekedni akarok, de gyakran az élet fura dolgokat produkál...
2013. márc. 21. 18:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Szerintem sem volt kamu, és kaptam egy csomó gyerekcuccot most, ami bőven több mint amire a bébimnek szüksége van. Állandóan arra gondolok, h milyen jól jönne 4 egyforma gyerek mellett, ők még örökölni se tudnak egymástól. Meg nem is tudom hogy élheti meg az anya, elsőnek még egy gyerek is sok. Sztem nem kamu, simán vannak hármas meg négyes ikrek.
2013. márc. 22. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!