Mit csináljak, hogy több tejem legyen?
Fejni nem tudok és a babám nem akar gyakrabban szopizni.
Teán kívűl még más?
Honnan tudod, hogy hány ml-t szív ki?
Mennyivel született és mennyi most a súlya?
Amúgy ha a súlya tényleg csökken, akkor ki kellene vizsgáltatni.
Urtica Urens D6 napi 3×5 golyó szedhető
Illetve itt bővebben is olvashatsz erről, és másról is. Sajnos ki kell tapasztalni, kinél mi a hatásos:
Én ittam teát, nem használt
Ittam Karamalz sört, nem használt
Ettem gyógynövényes kapszulát...az sem hatott. Szóval nincs igazán csodamódszer, próbálni kell, és sok-sok folyadékot inni, levest enni.
Mérem, onnan tudom. Sajnos muszáj mérni. Eddig rendesen hízott amúgy.
3750el született, 3440el jöttünk haza és 4040 volt kedden. Az egy hónapos státuszon meg 4100.
Tényleg sajnos a gyakori, igény szerinti sűrűségű és hosszú szoptatás a legeredményesebb és persze sok folyadék ivása, hogy legyen miből. Nekem valamelyest hatott még a Moremilk gyógynövényes kapszula (nagyjából ugyanaz, mint a tea, csak koncentráltabb).
Próbáld meg, hogy minden szoptatás után rögtön fejsz még 2-3 percet, akkor is, ha nem jön semmi. Ha kézzel kényelmetlen, lehet kapni már olcsón is kézi mellszívót.
(Az egyébként nem probléma a baba szempontjából - csak neked lehet esztétikailag - ha az egyik melledből több jön. A legtöbb nőnek jobban termel az egyik melle, sőt van, aki végig csak az egyikből tud szoptatni, de ugyanannyit, mint más kettőből.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!