Hogyan legyen több tejem? A többit kifejtem a továbbiakban.
Ha csak a homeós bogyótól várod a megoldást, az rég rossz. Biztos vagyok benne, hogy nem az a napi 1-szer 5 bogyó okozza a különbséget. Hogy örülnének neki sokan, ha így lenne...
A mellgyulladásra a legjobb megoldás a szoptatás, lehetőleg minél több irányból, a leghatékonyabb úgy, ha a baba álla a csomó irányába néz. Megpróbálhatsz fölé hajolni (úgy ahogy a Romulust és Remust szoptató farkas), úgy még a gravitáció is segít :)) Ha nem sikerül otthon kimasszírozni, kérd meg a védőnőt.
Szoptass sokat! Ha kell, akkor a következő 3-4 napot szánd rá, szoptass éjjel-nappal, váltogatva a ciciket. Ez a legjobb tejserkentő. És igyál rengeteget, akár napi 4 litert is, vízzel higított almalé, csipkebogyó tea, szoptatós tea, sör, akármi amit szeretsz.
Szoptass minél többször. Nekem egyszer volt, h. begyulladt a cicim, a férjem szívta ki, nagyon hatásos volt.
Az én védőnőm felajánlotta,h. ha becsomósodik és nem bírok vele, hívjam fel és eljön kimasszírozni.
Próbáld azt, h. beállsz a meleg zuhany alá, melledre engeded folyamatosan a meleg vizet és közben masszírozod, majd tedd rá a babádat, hátha meg tudja indítani.
Én sem hinném, h. az Urtica Urens ilyen hatékony lenne, én is szedtem az első lányomnál, de nem tapasztaltam ekkora hatékonyságot. Bár mindenki más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!