Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mi van ha az én lányom nem...

Mi van ha az én lányom nem AKAR annyit enni, mint amennyit a védőnő javasol?

Figyelt kérdés
Lassan 6 hónapos majdnem 7 kilós a kislányom de napi 700-800 között eszik és ha belegebedek se tudok vele többet megetetni pedig tejci lenne több is bőven. Tény h gyarapszik de akkor minek ez az ajánlás?

2013. jún. 7. 11:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Gondolom bonyolult...rémes..
2013. jún. 7. 19:10
 12/14 A kérdező kommentje:

Nem tudom, mit kell kiakadni azon h tejci, nekem így tetszik, így hívjuk. Aki csak azért küld kommentet, hogy vki másba belekössön,az találhatna jobb szórakozást.

Azoknak, akik rendesen válaszoltak, köszönöm! Nem aggódom mert szépen gyarapszik, csak nem értem,miért kötnek bele, h mennyit, és mikor eszik, ha amúgy szépen nő.

2013. jún. 9. 17:55
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem meg azon voltak kiakadva hogy 1 hetesen egy evésre 100-150 között szopizott és nem telt el 2 óra már éhes volt.

Szerintem a legtöbb védőnő csak idegesíti az anyukát.Több káruk van mint hasznuk.

2013. jún. 9. 22:28
 14/14 xStefix ***** válasza:

Első baba? Majd a másodiknál már tudni fogod, hogy milyen észrevételekre nem kell odafigyelni. ;)

A te babád tudja egyedül, hogy neki mennyi étel-ital-tejci;) kell. Sőtpláne, "tömni" meg nagyon nem ajánlott, mert egy életre megutálhatja az evést. Élménynek kell lennie a dolognak, nem kötelességnek vagy elvárásnak!

Az én lányom se evett sose sokat, mégis magas lány lett belőle. A fiam meg egy zabagép, hát gurult is rendesen kisbabaként. - Szóval az ajánlások arra vannak, hogy kilógjunk belőlük. :)

2013. jún. 11. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!