Ki ismer olyan védőnőt, aki foglalkozik a háztól házig anyatejadással?
Van felesleges anyatejem és találtam egy fogadó anyukát akinek kellene. Minden szükséges vizsgálatom megvan hozzá és a gyerekorvos is kiírta a receptet. Már csak az hiányzik, hogy sürgősen találjak egy védőnőt (vagy tejadó anyukát) akitől beszerezhetem a szükséges elszámoló papírokat. Sajnos az én védőnőmtől nem várhatok segítséget. :-(
Tehát, olyan védőnő elérhetőségét kérném, aki biztosan foglalkozik ilyennel, vagy olyan tejadó anyukáét, aki tudna nekem e-mail-ben vagy postán küldeni egy fénymásolatot a nyomtatványokról! :-) Előre is köszönök minden segítséget!
Melyik város?
Esetle a f.- on a "Védőnők" csoportban kérdezz, vagy elképzelésem szerint a La Leche Liga is tudhat segteni, vagy az ibclc.hu- n:). De van még az Eszterlánc Anyatej Misszió is, ők is biztosan tudnak lelkes védőnőket.
bocsánat, nem tökéletes a billentyűzetem, szóval a fészbukon, itt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!