Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogy "vegyem rá", hogy hason...

Hogy "vegyem rá", hogy hason is aludjon?

Figyelt kérdés
2 és fél hónapos babámat szoptatom,nagyon hasfájós viszont nem akar egyáltalán hason lenni,ilyenkor addig sír még meg nem sajnálom és megfordítom.
2009. okt. 7. 20:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy.Az egyik baba jól érzi magát hason,a másik meg nem.Inkább lefekvés előtt maszírozgasd a hasát,vagy nálunk jól bevált,hogy az ellentétes térdét-könyökét összeérintettük.,és elmúlt a hasfájás.
2009. okt. 7. 20:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Az enyém se szeretett, de én is a hasfájás miatt erőltetem neki, azóta sokkal jobban alszik. Én elaltaom a hátán, aztán alvás közben fordítom hasra, akkor már nem tiltakozik ellene.
2009. okt. 7. 20:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Eleve ha hasfájós a babád ne hagyd sírni mert még több levegőt nyel és jobban fog fájni a hasa.Ha nem akar hason aludni hagyd tudja ő mi a jó neki.Az én babám is utálta a hason alvást most már ő maga akar hasra fordulni.Hasfájás ellen nagyon jó a hasmasszírozás.Neten találsz olyan oldalt ahol meg is mutatják hogy kell csinálni.
2009. okt. 8. 10:25
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2009. okt. 8. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!