Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Kizárólag anyatejes babátoknak...

Kizárólag anyatejes babátoknak mikor kezdtétek a hozzátáplálást? Kisfiam 3,5 hónapos,6 hónapig csak anyatejet szeretnék, védőnőm szerint ez ódivatú, emiatt később bizonyos étleket nem fog majd elfogadni. Ti mit gondoltok / tudtok erről?

Figyelt kérdés

#Hozzàtáplálás #kizárólag anyatej
2013. jún. 4. 08:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
a védőnőd az egy idióta.
2013. jún. 4. 18:42
 12/13 anonim ***** válasza:

Védőnő volnék.

Akkor kell elkezdeni a hozzátáplálást 4 hónaposan, ha a baba tápszeres. Ha anyatejes, akkor 5.5 hónaposan kell elkezdeni a hozzátáplálást a legújabb irányelvek szerint naponta fél keksszel, hogy a későbbi lisztallergiát megelőzzük. Majd 6 hónapos korban kell elkezdeni a tényleges hozzátáplálást az almával, barackkal, répával, krumplival...

2013. jún. 4. 20:38
 13/13 anonim ***** válasza:

bár én már 3 hónaposan kezdtem a hozzátáplálást, de szerintem ha van elég tejed és fogyasztasz sok vitamint (mindegy, hogy gyümi vagy tabletta), akkor mért ne szoptathatnád még? nem késik le semmiről.

de az egy megfontolandó szempont lehet, hogy most jönnek a friss gyümölcsök és érdemes inkább most adni pl friss barackot, mint később mirelitként vagy bébiételként.

2013. jún. 13. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!