Honnan tudjam, hogy el kell kezdenem a hozzátáplálást?
5 hós a babám,2-3 kakis,7-9 pisis pelus van,szépen gyarapszik,múlt héten 160 grot,de mégis úgy érzem neki nem elég
kb már kinézi a kaját a számból,plussz mostanában folyton elcicizgetne még a végén.a tápszer nem kell neki,mást meg még nem mertem adni,nem sír,ha már elveszem a cicizésről,de akár hányszor ráteszem mellre,akár óra,akár 4 óra múlva,rendesen rábukik,mint aki még sose evett,fogy a tej?
Egyébként de, az a pár hét elég sokat számít, ezt én is nemrég tudtam meg, utánakérdeztem. Jelentős különbséget találtak több kutatásban is az 5,5 ill. 6,5 hónapos korban etetni kezdett babák bizonyos baktériumok iránti fogékonyságában.
Szóval én úgy tanulom, hogy a 6 hónap az egyik kivételesen "szigorú szabály" a szoptatásban. A javaslat szerint is betöltött 6 hónapos kor után érdemes elkezdeni a hozzátápit. Úgyhogy inkább néhány hét plusz, mint mínusz.
(De tudom, hogy ezt le fogjátok pontozni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!