Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Holnap kezdeném a hozzátáplálá...

Holnap kezdeném a hozzátáplálást szopi előtt kóstoltassam vagy szopi után?

Figyelt kérdés
Ha bejönne a babámnak az almapüré, akkor adhatok többet neki 2-3 kanálnál vagy elsőre ez sok lenne?Tízórairól van szó.
2012. nov. 20. 19:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Én 10 kanállal is adtam neki, de barackot, mert az alma nem ízlett neki!
2012. nov. 20. 19:53
 2/14 anonim ***** válasza:

én két szopi között kóstoltattam, de nem pürével, hanem lével!

nem, nem adhatsz elsőre többet, pont ez a kóstoltatás lényege :)

fényképezőgépet készítsd, általában vicces pofijuk van az első kanálnál :)

2012. nov. 20. 19:59
 3/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Az almalén túl vagyunk, szegénykém :) Kanállal adtam neki, úgy nem kellett, viszont a pohárból lelkesebben itta, közben azért fintorgott.Az almalé még nekem is kicsit savanyú volt /boltit kapott/. Holnap az almapürét édes almából kapná és én csinálnám neki.Mivel volt már almalevezés, azért kérdeztem, hogy kaphatna-e többet, ha kérne.Igaz, ezt nem írtam a kérdésbe, bocsi.
2012. nov. 20. 20:05
 4/14 anonim ***** válasza:
A javasolt az,hogy az új ízt a szokásos étel előtt kínáljuk,de a fiam nem fogadta el csak utána,szóval úgy váltottam ki az étkezést,hogy egyre kevesebb tápszert kapott,és aztán a pürét,de ez neked még odébb van :)sok sikert :)
2012. nov. 20. 21:05
 5/14 anonim ***** válasza:
Az én kislányom is almát kapott elsőre, ízlett neki, de szerintem az almalét is rendes almából csináld neki, almareszelőn lereszeled és kicsavarod a levét, majd szűrőn átszűröd. Ő pl. annyira szereti az almapürét, hogy a főziket (krumpli-sárgarépa, sütőtök) is csak almával együtt eszi meg, magában nem kéri.
2012. nov. 20. 21:18
 6/14 anonim ***** válasza:

Elsőre szerintem 5-6 kanálnál ne kínáld többel, vizsgáld meg a pelust, hogy hogyan alakult a dolog (az alma elég erőteljes hasfogó) :)

Mondjuk azóta már túl vagytok rajta szerintem :)

Bolti almalé nagyon savas :S Ha hozzájutsz még gála almához, abból készíts neki, az nagyon finom, a Fiam csak azt ette meg :)

2012. nov. 21. 10:28
 7/14 A kérdező kommentje:
Pelusban benne volt az alma :( Nem tudom ilyenkor mi van?Várjak pár napot?
2012. nov. 21. 18:52
 8/14 anonim ***** válasza:

Szerintem próbálkozz esetleg tovább lével (előttem írták, hogyan készítsd, én lereszeltem az almát és teaszűrőn küldtem át).

Vagy baracklével folytasd. Azt hiszem a Kecskeméti baracklevében nincs hozzáadott cukor, az alma-körtében biztosan nincs, az a Fiam kedvence :)

Egyébként ízlett a Pindurkának? :)

Asszem a 2. voltam :)

2012. nov. 21. 18:58
 9/14 A kérdező kommentje:
Mikor meglátta a kanalat már fintorgott, de ette volna kézzel lábbal.Igaz elsőre nem ment neki, kitolta a kis nyelvecskéjével,almapüré volt mindenhol, még rajtam is :)Van itthon még őszibaracklé,almalé és sárgarépalé.
2012. nov. 21. 19:39
 10/14 anonim ***** válasza:

:))

Ha látod rajta, hogy tüsszentenie kell, akkor fordulj el, mert a Babák nem nyelik le a falatot tüsszentés előtt. :)))

Ha majd a céklánál tartotok, az is megér egy fényképet :D

Szerintem az őszilevet kóstolhatjátok holnap bátran, mondjuk picit lehet meghajtja majd :)

2012. nov. 21. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!