Miért van ilyen sokszor mellgyulladásom?
Első babánál nem volt egyszer sem a közel egy év alatt. Második babánál 3-4 alkalom (de ezeknek volt okuk, egyszer nagyon megnyomódott a mellem, egyszer nem evett a babám betegség miatt, a többire nem emlékszem).
Harmadik babánál a fél év alatt legalább 15-ször, hol a gyulladt piros folt, hol elzáródott tejcsatorna, néha magas lázzal. Miért van ilyen sokszor, mikor előző szoptatásoknál nem volt? Néha úgy ébredek reggel, hogy be van gyulladva. Rendesen szopik a babám. Egyszerűen nem értem.
Régen még furán gondoltam azokra, akiknek mellgyulladásuk van, azt gondoltam, hogy erről ők tehetnek, mert ezt meg lehet előzni mellszívással.
Már nem gondolom így.
Mi történt a mellemmel vajon?
Üdv a klubban:)
Akkor valószínüleg te is hajlamos vagy rá, akárcsak én.
Nekem is most, a 3.gyereknél, aki 1 éves, volt egy elég súlyos mellgyulladásom, mert elutaztunk és kevesebbet volt cicin a kicsi, 2 nap múlva jól begyulladt,
láz, ügyelet, oxitocyn, antibiotikum...rettenetesen fájt.
Az első két gyereknél is volt mellgyulladásom, de akkor szülés után otthon.
Ha gondolod, írhatsz.
Kórházba még nem kerültem szerencsére.
Topot viselek, melltartót nem bírok. Ha csak ránézek, begyullad a mellem.
Köszi a válaszokat.
Dehát ne törődj már ebbe bele, mert ez nem normális.
Menj el nőgyógyászhoz! nehogy késő legyen...
Igazad van,köszi.
Kérek időpontot hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!