Mellgyulladásom lenne? Vagy mégsem?
Nincs lázam, nem piros, csomót sem tapintok... De rettenetesen fáj az egyik mellem, a bimbótól lefelé eső területen. Ha lehajolok, ha megyek, ha felemelem a karomat, meg, amikor beindul a tejleadó reflex... Maga a szoptatás nem fáj. Pár napja sokat aludt a babám éjszaka, így többször fejtem - lehet, hogy a fejés erőltette meg? (Avent, kézi mellszívó - nem nagyon szoktam használni.)
Köszönöm, ha írtok.
Szerintem inkább az éehet, hogy a fejéssel kicsit szaporítottad a tejed és most azt érzed meg.
Mennyi idős a kicsid?
Mindenképp úgy szoptasd párszor, hogy az álla nézzen a fájdalmas terület felé, az állkapocs felőli részen jobb a szjvóhatás.
Nagyon fogyelj rá, hogy csak annyit fej ki, amitől megkönnyebbülsz, mert szerintem most ott pang kicsit a tej, ami nem "hasznosul", szóval véletlenül se szaporítsd túl.
A bab élatkorát azért kérdeztem, mert nem biztos, hogy, hogy kell fejned éjjel:).
Köszönöm, hogy írtatok!
Nem a tejszaporítás céljából fejtem, hanem, mert a 4 hónapos babám nem kelt fel éjjel szopizni, és úgy túltelitődtek a cicik, hogy nem bírtam már feküdni sem.
Ha nem múlik pár napon belül a fájdalom, megyek dokihoz.
Sziasztok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!