Egyik cucimben reggel 120 ml, a másikban 60. Hogy etessek hogy több legyen abban is? A 60 nem elég egy evésre. Estére 60-20 ml.
Nem egyszeri alkalom, hetek óta így van :(
3 hónapos.
Nekem mindkét gyereknél ez volt:( Az egyikben alig volt tej, bármit csináltam vele.
A lányom 3,5 hónapig elvolt ezzel a mennyiséggel (a másikból folyamatosan kiegészítve), a fiamnak olyan étvágya volt, hogy 2 hét után pótolni kellett. Azt mondta a doki, előfordul ilyen, hogy az egyikben alig termelődik. Eleinte sokat küzdöttem a lelkiismeretemmel, hogy tápszert kaptnak, de amikor látja az ember, hogy nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb a babája, könnyebb elfogadni. Szerintem ne aggódd túl a dolgot! Nem ettől lesz boldog a babád, hanem Te fogod azzá tenni!
Ezt én is ugyanígy végig küzdöttem a babámmal. 4 és fél hónapos volt mikor elkezdtem tápszerezni. Eleinte nagyon rossz érzés volt, de mikor láttam, hogy ha tele a pocakja, akkor délelőtt és délután is alszik egy nagyot (előtte nem aludt napközben szinte semmit), akkor rájöttem, hogy egyáltalán nem volt neki elég a cici.
Szerintem is nyugodtan adj neki tápszert napközben és ha tudod, akkor reggel és este szopiztasd. 4 hónaposan pedig már nyugodtan elkezdheted etetni, ha elfogadja.
6hónapos baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!