8 hónapos babám csak reggel és este szopik, elég ez neki?
Figyelt kérdés
Hozzátáplálunk már 6 hós kora óta, de egyre kevesebbet és kevés ideig szopik nappal. Inkább csak reggel és este, meg éjszaka, mert most fogzik. Elég ha csak 2x szopik egy nap? Ez már az elválasztódás lenne?2013. febr. 7. 13:32
1/3 anonim válasza:
Mondjuk az én babám tápszeres, de már Ő is csak reggel és este eszik tápszert, a többi étkezést kiváltottuk. Ő is 8 hónapos 5x eszik egy nap, szerintem anyatejes babának sem kell egész nap ennie. Ha fejlődik szépen, akkor biztos elég neki.
2/3 anonim válasza:
Az babám is kb. 8-9 hónapos volt, amikor már csak reggel és este szopizott. Aztán 1 év kora környékén már csak este és utána magától el is választódott
3/3 anonim válasza:
Az en babam 7 es fel honapos, es szinten csak ketszer szopizik egy nap. De nalunk reggel es delutan. Este a vacsi utan mar nem kell neki a cici. En is aggodom, hogy eleg-e neki, de belekenyszeriteni ugysem lehet, ha nem kell neki. Remelem, hogy legalabb igy sokaig tudom szoptatni. Hiaba probalom tobbszor cicire tenni, nem szopik, mert nem ehes. Ma kerdeztem a dokit, hogy ennyi idos babanak kb mennyi tejet kellene innia, de azt mondta nincs semmilyen hatar. Foleg az anyatejeseknel. Szoval en sem tudom. Segiteni nem tudtam, de legalabb tudod, hogy nem vagy egyedul:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!