Szoptatás a játszótéren: igen vagy nem? Ti megtettétek? Titeket zavar, ha más teszi?
Engem az ezerszer inkább zavar, ha pl tizenévesek bemennek a játszótérre, és ott szotyiznak, dobálják :)
De, maradjunk az evésnél, milliószor rosszabb SZERINTEM, amikor egy felnőtt hamburgerezik, vagy gyrosozik, és az egész arca tiszta szósz. És hány ilyen felnőtt van?!
Ha úgy jött volna ki a lépés, szoptattam volna. Strandon szoptattam. Egyszer parkban, padon is. 6-8 hónapos, max. 10 hónapos korig tartom normálisnak. A hozzátáplált gyereknek lehet vinni vizet/teát, vagy rágcsálnivalót, reszelt almát, a szopi maradjon otthonra.
De a csak szopizó, félév alatti/körüli gyereknél teljesen oké.
Én szoptattam nyilvánosan kb 10 hónapos koráig.Onnantól kezdett zavarni,hogy egy akkora gyereket mások szeme láttára szopiztassak.Akkor megbeszéltük hogy cici csak itthon van.18 hónapos és csak itthon szopizik,vagy olyan helyen ahol lehet (baba-mama szoba, autóban stb).
A legnyilvánosabb a keresztelőjén volt.Mondjuk az étteremben a családon kívül csak a pincérek voltak voltak,félre vonultam az egyik sarokba és megetettem az akkor 3 hónapos fiam.A pincéreket sem zavarta az egyik pincérlány simán odajött megkérdezni kérek e valamit (kávé stb) Van e szükségem valamire :D Legközelebb már lagziba mentünk oda akkorra építettek egy szobát ilyen esetekre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!